در بخش قبل به گزارش «نشست جیرههای غذایی در شرایط بحران» پرداختیم در ادامه به گزارش برگزاری «رویداد جیرههای غذایی در شرایط بحران» خواهیم پرداخت.
برگزاری رویداد
رویداد جیرههای غذایی در شرایط بحران در تاریخ ۳۰ بهمنماه در سالن همایش هتل ثامن مشهد برگزار شد. این رویداد که با هدف جذب ایدههای نوآورانه از سراسر کشور در حوزههای جیرههای غذایی در شرایط بحران توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و گروه مشاورین اینوواتوس طراحی و اجرا شده بود با حضور صاحبان ایدهی برتر، ذینفعان این حوزه و دیگر علاقهمندان در تاریخ ۳۰ بهمنماه ۱۳۹۸ برگزار شد.
دکتر قدیر رجبزاده، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در ابتدای رویداد به ذکر اهمیت جیرههای غذایی برای کشور و نیازهای فعلی ما در این حوزه پرداخت. او در ادامه اهداف موسسه پژوهشی از برگزاری این رویداد را اعلام کرد. وی همچنین در ادامه به برنامههای موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در این حوزه اشاره کرده و اهمیت این دست رویدادها را یادآور شد. در پایان، دکتر قدیر رجبزاده از حضار برای حمایت از این رویداد تشکر کرد و از صاحبان ایده خواست تا موسسه را در این راه همراه خود بدانند.
پس از دکتر رجبزاده، دکتر مهدی زیارتنیا، معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به نگاهی به گذشته و اقدامات صورتگرفته در این حوزه تا امروز، اهداف موسسه را از برگزاری این رویداد یادآور شد. در ادامه، وی به ارائه گزارشی از تعداد ایدهها، گسترهی جغرافیایی صاحبان ایده، مدرک تحصیلی صاحبان ایده و دیگر اطلاعات رویداد پرداخت.
پس از دو سخنرانی ابتدایی ، ارائه ایدهها آغاز شد. در ابتدا مهندس محمدعلی ابراهیمی، مدیرعامل گروه مشاورین اینوواتوس که مدیریت پنل داوری را برعهده داشت به داوران نکاتی را دربارهی داوری این رویداد یادآور شد و از آنها خواست تا نظر خود را دربارهی هر ارائه، با توجه به دستورالعمل ارائهشده به هر داور در برگههای مخصوص داوری ثبت کنند.
هر صاحب ایده فرصت داشت تا ۴ دقیقه طرح و ایدهی خود را ارائه کند. همچنین داوران نیز ۴ دقیقه فرصت داشتند تا سوالات خود را پرسیده و ابهامات خود را رفع نمایند. در ادامه تصاویر صاحبان ایده در هنگام ارائهی ایدهی خود آمده است:
در بخش بعدی رویداد، نشست صمیمانه صاحبان ایده و ذینفعان این حوزه مانند هلالاحمر، نیروهای مسلح، دانشگاهها و صاحبان صنایع رخ داد. هدف از این بخش ایجاد فضایی صمیمانه بین صاحبان ایده و دیگر حاضران در رویداد با هدف ایجاد ارتباط مستقیم و بیواسطه حضار با یکدیگر و رد و بدلکردن دانش و تجربه میان آنها بود.
در پایان، نتایج رویداد اعلام شده و از برندگان رویداد خواسته شد تا لوح تقدیر خود را دریافت نمایند.